Meet Bob

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep. Hij werd verzorgd door Odette Doest, een plaatselijke dierenarts die ook een revalidatiecentrum voor wilde dieren en een liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud runt – de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben (FDOC).

Door zijn handicap kon Bob niet meer worden vrijgelaten, dus in plaats daarvan werd hij ambassadeur voor FDOC, dat de lokale bevolking voorlicht over het belang van de bescherming van de wilde dieren op het eiland.

Meet Bob!

Bob is dit jaar oo\k het gezicht van de kerstcampagne van iNA! Dus voel je vrij om de website van Bob te bezoeken, zijn artistieke biografieboek in te kijken of gewoon om zijn goede zaak te geven <3

I sure do!

 
?‍♀️??☀️
#INA #MissMarketing
#MeetBob

Misschien ook interessant

Stelling: ook merkvertrouwen is onderhevig aan inflatie

Nu denk ik dat het vooral merken treft die nog niet of helemaal niet meebewegen met alle veranderingen. Er is een post-pandemische revolutie gaande. En net als ten tijde van industriële en digitale revolutie zullen de niet veranderingsgezinde het niet overleven.
Meer lezen

Groen van jaloezie

Groen van jaloezie want er is altijd Baas boven Baas deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …
Meer lezen

Bon Pasku ?

To all Fl'Amigo's ? Feliz Navidad ? Bon Pasku ? Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen ? en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en ? dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet ??‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen

Stelling: Makers hoeven niets van marketing te weten

Bekeken vanuit het perspectief dat de makers als vakmensen een wezenlijke bijdrage leveren aan het eindresultaat, is het op z’n minst praktisch dat ze iets weten van marketing.
Meer lezen