Meet Bob

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep. Hij werd verzorgd door Odette Doest, een plaatselijke dierenarts die ook een revalidatiecentrum voor wilde dieren en een liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud runt – de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben (FDOC).

Door zijn handicap kon Bob niet meer worden vrijgelaten, dus in plaats daarvan werd hij ambassadeur voor FDOC, dat de lokale bevolking voorlicht over het belang van de bescherming van de wilde dieren op het eiland.

Meet Bob!

Bob is dit jaar oo\k het gezicht van de kerstcampagne van iNA! Dus voel je vrij om de website van Bob te bezoeken, zijn artistieke biografieboek in te kijken of gewoon om zijn goede zaak te geven <3

I sure do!

 
?‍♀️??☀️
#INA #MissMarketing
#MeetBob

Misschien ook interessant

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen