Meet Bob

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep. Hij werd verzorgd door Odette Doest, een plaatselijke dierenarts die ook een revalidatiecentrum voor wilde dieren en een liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud runt – de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben (FDOC).

Door zijn handicap kon Bob niet meer worden vrijgelaten, dus in plaats daarvan werd hij ambassadeur voor FDOC, dat de lokale bevolking voorlicht over het belang van de bescherming van de wilde dieren op het eiland.

Meet Bob!

Bob is dit jaar oo\k het gezicht van de kerstcampagne van iNA! Dus voel je vrij om de website van Bob te bezoeken, zijn artistieke biografieboek in te kijken of gewoon om zijn goede zaak te geven <3

I sure do!

 
?‍♀️??☀️
#INA #MissMarketing
#MeetBob

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: ‘Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak. 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen