YourJourney scaled

Caribbean Competence Center

Van een aantal zaken gaat mijn hart sneller kloppen. Zo heeft Bonaire mijn hart gestolen, heb ik enorm veel passie voor marketing en word ik er erg blij van als ik mijn kennis en kunde kan delen met anderen. Zo is dan ook het idee Caribbean Competence Center ontstaan.

Caribbean competence center

Als NIMA gecertificeerde Senior Marketing Professional SMP® en initiator van de NIMA Bonaire community, voelde ik me geroepen om het Caribbean competence center op te zetten. Het is een kennisplatform voor marketing en communicatie professionals en een netwerk van NIMA experts met marketing en communicatie expertise.

Caribbean competence center biedt professionals de mogelijkheid hun permanente educatiepunten te behalen op Bonaire. Door pro bono een bijdrage te leveren aan een casus op het eiland. Ter illustratie dit kan zijn voor het TCB, het geven van een workshop aan lokale (deeltijd)studenten of het begeleiden van young professionals. De overige punten worden behaald door het volgen van een seminar in combinatie met een netwerkmoment op het eiland. 

Tevens zorgt Caribbean competence center voor coaching trajecten voor marketing en communicatie medewerkers op Bonaire. Zowel in company coaching als individuele trajecten. Naast trainingen en workshops NIMA of Factor-C is er voor degenen die een NIMA examen af willen leggen op Bonaire de mogelijkheid er om dit te doen op aanvraag onder toezicht van iNA!

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Smart marketing

Strategisch advies nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde?

Behoefte aan een tijdelijke marketing strateeg? Geen ruimte voor een fulltimer en wel de behoefte om te sparren? Of om de marketing inzet te toetsen? Kies dan voor Smart Marketing by iNA!

Lees meer
CCC Final2 scaled e1636056671774

Caribbean Competence Center

ina icoontjes

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column  #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Contact iNA

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
Voor hands-on en resultaatgerichte marketing coaching is Ina de aangewezen persoon. Ze heeft twee succesvolle opdrachten uitgevoerd waar ik zelf ook betrokken was en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat het prettig werken is met Ina.
Thijs Torreman – manager onderwijs | Avans+
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Creativity is intelligence having fun!
MissMarketing Mindset scaled