YourJourney scaled

Competence Center

Van een aantal zaken gaat mijn hart sneller kloppen. Zo heeft Bonaire mijn hart gestolen, heb ik enorm veel passie voor marketing en communicatie en word ik er erg blij van als ik mijn kennis en kunde kan delen met anderen. Zo is dan ook iNA! Competence Center ontstaan.

Als NIMA gecertificeerde Senior Marketing Professional SMP® en Factor-C, ben ik gestart met iNA! Competence Center. Het is een kennisplatform voor marketing en communicatie professionals en een netwerk van NIMA experts met marketing- en communicatie-expertise.

iNA! Competence Center biedt professionals de mogelijkheid hun permanente educatiepunten te behalen op Bonaire. Door pro bono een bijdrage te leveren aan een casus op het eiland. Ter illustratie dit kan zijn voor het TCB, het geven van een workshop aan lokale (deeltijd)studenten of het begeleiden van young professionals. De overige punten worden behaald door het volgen van een seminar in combinatie met een netwerkmoment op het eiland. 

Tevens zorgt iNA! Competence Center voor coaching trajecten voor marketing en communicatie medewerkers. Zowel in company coaching als individuele trajecten in Nederland en op Bonaire.

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Communicatie

Strategische communicatie advieseur nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde? Een Factor-C gecertificeerde professional nodig? Dan ben je bij iNA aan het juiste adres!

Lees meer
CCC Final2 scaled e1636056671774

Caribbean Competence Center

ina icoontjes

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column  #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Contact iNA

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
Voor hands-on en resultaatgerichte marketing coaching is Ina de aangewezen persoon. Ze heeft twee succesvolle opdrachten uitgevoerd waar ik zelf ook betrokken was en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat het prettig werken is met Ina.
Thijs Torreman – manager onderwijs | Avans+
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Creativity is intelligence having fun!
artem beliaikin aE4LRTRnQOU unsplash scaled