Caribbean Competence Center

Van een aantal zaken gaat mijn hart sneller kloppen. Zo heeft Bonaire mijn hart gestolen, heb ik enorm veel passie voor marketing en word ik er erg blij van als ik mijn kennis en kunde kan delen met anderen. Zo is dan ook het idee “Caribbean Competence Center” (CCC) ontstaan.

Als NIMA gecertificeerde Senior Marketing Professional SMP® en initiator van de NIMA Bonaire community, voelde ik me geroepen om het CCC op te zetten. Het CCC is een kennisplatform voor marketing en communicatie professionals en netwerk van NIMA experts met marketing expertise.

CCC biedt professionals de mogelijkheid hun permanente educatiepunten te behalen op Bonaire. Door pro bono een bijdrage te leveren aan een casus op het eiland. Ter illustratie kan dit zij voor bijvoorbeeld het TCB of het geven van een workshop aan lokale (deeltijd)studenten en young professionals of het volgen van een seminar in combinatie met een netwerkmoment op het eiland. 

Tevens zorgt CCC voor coaching trajecten voor marketing en communicatie medewerkers op Bonaire. Zowel in company coaching als individuele trajecten. Naast trainingen en workshops NIMA of Factor-C is er voor degenen die een NIMA examen af willen leggen op Bonaire de mogelijkheid dit te doen op aanvraag onder toezicht van iNA!

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Smart marketing

Strategisch advies nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde?

Behoefte aan een tijdelijke marketing strateeg? Geen ruimte voor een fulltimer en wel de behoefte om te sparren? Of om de marketing inzet te toetsen? Kies dan voor Smart Marketing by iNA!

Lees meer

Caribbean Competence Center

#smartmarketing #marketing #communicatie #good2know #byINA #missmarketingINA #InaOome #Bonaire #Kralendijk #Brabant #Waalwijk #nima #SMP #column #columnist #marketingtribune #destinationmarketing #buyerpersona #vraaghetdeexpert #VisitBonaire #visit_bonaire #brabonaireaan #brabonairiaan #bonaireaan #bonairiaan #Brabantse

Contact iNA

Tevreden klanten

Reviews

Voor hands-on en resultaatgerichte marketing coaching is Ina de aangewezen persoon. Ze heeft twee succesvolle opdrachten uitgevoerd waar ik zelf ook betrokken was en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat het prettig werken is met Ina.
Thijs Torreman – manager onderwijs | Avans+
Creativity is intelligence having fun!
Volgen op instagram