YourJourney scaled

Competence Center

iNA! Competence Center – daar waar passie voor vakmanschap samensmelt met een gemeenschap van gelijkgestemde professionals. Bij ons gaat het niet alleen om de gebruikelijke vrijetijdsbestedingen en reizen; onze ware hartstocht ligt in ons vakgebied. Met een ontembare passie delen we onze kennis en ervaring, en koesteren we de kans om te leren van de expertise van anderen en de vernieuwende blik van jonge professionals.

iNA! Competence Center is ontstaan uit passie voor het vak en behoefte aan verbinding met vakgenoten. Het is een gemeenschap van vakgenoten en professionals van alle niveaus – senior, medior en junior. Kortom, een rijkdom aan kennis en ervaring en een netwerk dat elkaar versterkt. We delen niet alleen kennis en expertise, maar ondersteunen elkaar ook bij opdrachten en projecten.

Daarnaast biedt iNA! Competence Center uitgebreide coachingstrajecten voor marketing- en communicatiemedewerkers. Of je nu behoefte hebt aan incompany coaching of individuele begeleiding, in Nederland of op het prachtige Bonaire. Als NIMA gecertificeerde Senior Marketing Professional SMP®, Factor-C en gastdocent bij onder andere Avans+, ben ik gepassioneerd om anderen mee te nemen op hun reis in het vakgebied. iNA! Competence Center is er om je te ondersteunen in je professionele ontwikkeling.

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Communicatie

Strategische communicatieadviseur nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde? Een Factor-C gecertificeerde professional nodig? Dan ben je bij iNA aan het juiste adres!

Lees meer
CCC Final2 scaled e1636056671774

Caribbean Competence Center

ina icoontjes

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column  #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Contact iNA

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
Voor hands-on en resultaatgerichte marketing coaching is Ina de aangewezen persoon. Ze heeft twee succesvolle opdrachten uitgevoerd waar ik zelf ook betrokken was en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat het prettig werken is met Ina.
Thijs Torreman – manager onderwijs | Avans+
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Creativity is intelligence having fun!
artem beliaikin aE4LRTRnQOU unsplash scaled