GoUpandNeverStop smartmarketing

Factor-C Communicatie

Strategische communicatieadviseur nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde? Een Factor-C gecertificeerde professional nodig?

Dan ben je bij iNA aan het juiste adres! De ervaren Factor-C professional voor strategische communicatie in complexe organisaties.

3U5A7935kl scaled e1691919628414

Factor-C communicatie

ina icoontjes

#FactorC #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column #brabantse #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence #overheid

Neem vrijblijvend contact op

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Competence Center

Mijn hart gaat sneller kloppen van het motiveren en coachen van mensen.    

Lees meer

Tevreden klanten

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
Ina en ik werken samen bij het openbaar lichaam Bonaire, waar zij de communicatie vanuit de gezaghebber en het bestuurscollege verzorgt. Ina is pro actief, zeer toegankelijk, pakt dingen snel en professioneel op en voelt goed de gevoeligheden aan. Ze houdt iedereen in positie. Met haar energieke uitstraling en lach is het heerlijk samenwerken.
Machteld Klaassen | Kabinetschef gezaghebber Bonaire bij Openbaar Lichaam Bonaire
Ina was de bedenker en de inspirator bij het project “de Participatieprijs” van Baanbrekers. Ik heb in dit project nauw met haar samengewerkt. Ina heeft zich ingezet als verbinder en heeft laten zien dat ze naast een creatieve geest ook het vermogen heeft om mensen van alle niveaus te motiveren en te activeren. Haar goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en haar affiniteit met de sociale sector maakte het tot een succesvol project wat door Baanbrekers is doorgezet!
Suzan Hamers – HR & Management Assistent | Baanbrekers – WML Facilitair
Ina is in staat om in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en snel, doortastend en goed de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn. Ze heeft met het opzetten van haar bedrijf een weg in geslagen, die perfect bij haar kwaliteiten past. Ze is een fantastische interim manager en zeer deskundige marketeer.
Geertje Jacobs – Directeur | Noord-Brabants Museum
Ina heeft een frisse kijk op communicatie, die bovendien succesvol is geweest. Denkt actief mee en is een prettige samenwerkingspartner.
Alex Reinders – Verenigingsprofessional & Jurist | VAN branche organisatie Kansspelindustrie
Ik heb in mijn functie bij Darling Ingredients vier jaar het genoegen gehad met Ina te mogen werken. Ina heeft voor Darling gewerkt op interne communicatie, branding, marcom en corporate communicatieprojecten. Met haar doorzettingsvermogen, skills, personality en teamspirit heeft Ina op alle opdrachten die we opgepakt hebben, weten te leveren. Waar Ina is wordt doorgepakt… maar ook gelachen! Kortom: Zoek je een gedreven professional die van wanten weet, bel dan Ina.
Tom Doomen | Director of Corporate Communications Darling Ingredients
“Ina heeft het TextielMuseum / TextielLab op het gebied van MarCom in een volgende fase gebracht. Ze heeft in korte tijd nieuwe beleidsmatige kaders geleverd om een professionaliseringsslag te kunnen maken. Daar is het niet bij gebleven . Zij heeft bewezen om op heldere wijze een concrete vertaalslag te maken naar de dagelijkse operatie en de medewerkers van het museum daarin op overtuigende wijze mee te nemen. Zij communiceert daarin helder en fungeert als een betrouwbare sparringpartner voor de directie en medewerkers. Ina is in het DNA van de organisatie gaan zitten”
Errol van de Werdt – Directeur Tilburg Textielmuseum / Textiellab
Ik ken niemand die zo gedreven en doortastend is als Ina. Een vrouw met pit, die altijd alles voor elkaar krijgt waar zij haar zinnen op heeft gezet. Ina is een meester in netwerken en zal altijd een stapje extra zetten om met haar netwerk ook een ander te helpen. Ze heeft een zeer scherp inzicht in marketing en beheerst de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Annabelle Verkerk – Sales Manager On Demand & TV | Just Media Group
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Mindset is what seperates the best from the rest
artem beliaikin aE4LRTRnQOU unsplash scaled