AndBreath scaled

Miss Marketing

Soms is een frisse kijk op zaken alles wat er nodig is om een project goed te starten. Als die frisse kijk dan gepaard gaat met een strategisch, creatief brein én een unieke vaardigheden, dan kun je ervan uitgaan dat het ook écht resultaat op gaat leveren.

Op andere momenten is die creatieve denker en strategische doener nodig om in te zetten als extra teamlid. Wanneer er behoefte is aan extra capaciteit of ter vervanging van een professional gedurende verlof of mutatie bijvoorbeeld.

Wat de aanleiding ook is, Miss Marketing iNA! is Senior Marketing Professional SMP® die een extra impuls geeft aan jouw business, campagne of project.

3U5A7925kllr e1693752465833

Miss
Marketing

ina icoontjes

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column  #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Neem vrijblijvend contact op

Communicatie

Strategische communicatieadviseur nodig? Of op zoek naar extra kennis en kunde? Een Factor-C gecertificeerde professional nodig? Dan ben je bij iNA aan het juiste adres!

Lees meer

Competence Center

Mijn hart gaat sneller kloppen van het motiveren en coachen van mensen.    

Lees meer

Tevreden klanten

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
“Vanuit veel vakkennis, een resultaatgerichte instelling en uitstekend gevoel voor ‘quick wins’ die op korte én lange termijn het verschil maken levert Ina een belangrijke bijdrage. Zij heeft het fundament gelegd, zowel inhoudelijk als in structuur en samenwerking met collega's en stakeholders. Zij gebruikt haar kennis en netwerk, laat deze samenkomen en weet uitstekend marketing als accelerator te laten werken met sales.
Purdy ten Buren – Global Senior Business Development Manager | Philips
“Ina heeft de interim-opdracht op de afdeling marketing en media erg professioneel ingevuld. Je merkt aan alles dat ze ervaren is in interim opdrachten én daardoor vanaf dan 1 haar 'mannetje' staat. Ina get's the job done en is bovendien een aangename collega in de omgang.”
Guus Pennings – Head of Marketing & Media | betaald voetbal organisatie PSV
“Ina is een gedreven, initiatiefrijke professional met oog voor kwaliteit en een sterke persoonlijkheid. Sterk in het maken van (lange termijn) beleid. In staat om "out of the box" te denken en nieuwe ideeën te introduceren. Oog voor organisaties en verhoudingen en kan een organisatie en haar mensen snel te doorgronden. Een denker én een doener.
Sylvia de Koning – Directeur Operations NOVOMATIC Netherlands
Samenwerken met Ina is een verademing. Ze is gedreven, deskundig en grondig. Houdt van een geintje, maar is inhoudelijk zeer professioneel. Op marketing gebied staat ze haar mannetje en kan eveneens goed netwerken. Ina bedankt!
Koen Paquay – Agile Marketeer SDP® | Mark@ing
Ik ken niemand die zo gedreven en doortastend is als Ina. Een vrouw met pit, die altijd alles voor elkaar krijgt waar zij haar zinnen op heeft gezet. Ina is een meester in netwerken en zal altijd een stapje extra zetten om met haar netwerk ook een ander te helpen. Ze heeft een zeer scherp inzicht in marketing en beheerst de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Annabelle Verkerk – Sales Manager On Demand & TV | Just Media Group
Ina ondersteunt het Oral Healthcare team op het moment met het opzetten van een consumenten gedreven media campagne. Mede dankzij haar gedrevenheid hebben we deze campagne in no time en met de gewenste inhoud live kunnen zetten. Ina is een goede teamspeler die het einddoel in zicht houd. Op naar volgende succesvolle projecten!
Laura van der Laan – Product marketing manager | Philips Oral Health Care
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Marketing takes a day to learn and lifetime to master
artem beliaikin aE4LRTRnQOU unsplash scaled