iNA overHEADER scaled

iNA Oome

Met een rugzak aan kennis en telbare rimpels aan ervaring heb ik mijn sporen als #marketing en #communicatie #expert verdiend. Ik ben de initiatiefnemer van het proces en ga planmatig voor het gewenste resultaat!

Vanaf de eerste kop koffie ben ik een de betrokken #sparringpartner en marketing communicatie #adviseur van het bedrijf. Binnen de kortste keren overzie ik het geheel en maak ik me specifieke kennis van de branche en producten eigen.

Mijn hart gaat sneller kloppen van een creatief concept dat ik bedenk en het pragmatische advies dat ik geef. De dynamiek van gelijktijdig projecten en interim-opdrachten uitvoeren versterkt mijn creativiteit en effectiviteit. De afwisseling en diversiteit van branches, bedrijven en mensen inspireren me en geven me energie.

Ik ben de senior marketing professional SMP® en Factor-C expert die een extra impuls geeft aan de business, campagne of project. Of het nu is om professionals te vervangen gedurende verlof of mutatie. Of teams te versterken bij behoefte aan extra capaciteit. Op alle momenten is het de moeite waard om INA! in te zetten op interim of projectbasis.

INA! ~ out of the box denker, communicatief, creatief, innovatief, initiator, organisator, ondernemend, strategisch, analytisch, resultaatgericht, besluitvaardig en sociaal – bron: Insights
3U5A8007kl 1 scaled
vallonic icon palm white dcae5bc4 vallonic icon laptop white 2060345e vallonic icon flamingo white 7046a92c vallonic icon bottle white 4ddea3f6 vallonic icon notification white f42c809b vallonic icon stocks white f3d720b2 vallonic icon person white d8bf90fb vallonic icon palm white dcae5bc4
vallonic ina oome about flamingos af3bd4c9

Contact iNA!

Meer weten? Contact iNA! direct voor informatie. Lees mijn columns of maak kennis met mij onder het genot van een kop koffie. ‍ Direct een berichtje achterlaten? Vul dan het contactformulier in.


iNA! Oome #MissMarketing #Factor-C #Communicatie #Houdoe #Ayo ?‍♀️??☀️
vallonic ina oome contact world 4c5dd7a8

Strategische Partners