Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

’n bijzondere zeer kleurrijke vogel ??☀️

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven ? ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.

Een flamingo is de tropische versie van een reiger. Een die liever garnalen eet dan een gewoon visje. Een die meer wil zien dan de Nederlandse wateren. Een die liever zon ziet dan regen. Een kleurrijke vogel die ervan houdt om aan de andere kant van de wereld te zijn.

Als nazaat van “Rinus de Reiger”* ben ik misschien dus gewoon een reiger met ambitie oftewel een flamingo.

* Voor degenen die het niet weten de bijnaam van mijn opa aan mijn vaders kant is “Rinus de Reiger”, iets wat voortkomt uit het feit mijn opa vaak op een been stond als hij in de weer was op het schip.

Misschien ook interessant

Stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat

‘Ondanks bewustheid zijn jongeren toch ontvankelijk', aldus Miss Marketing op de stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat.
Meer lezen

Stelling: ook merkvertrouwen is onderhevig aan inflatie

Nu denk ik dat het vooral merken treft die nog niet of helemaal niet meebewegen met alle veranderingen. Er is een post-pandemische revolutie gaande. En net als ten tijde van industriële en digitale revolutie zullen de niet veranderingsgezinde het niet overleven.
Meer lezen

Groen van jaloezie

Groen van jaloezie want er is altijd Baas boven Baas deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …
Meer lezen

Bon Pasku ?

To all Fl'Amigo's ? Feliz Navidad ? Bon Pasku ? Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen ? en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en ? dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet ??‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen