Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

’n bijzondere zeer kleurrijke vogel ??☀️

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven ? ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.

Een flamingo is de tropische versie van een reiger. Een die liever garnalen eet dan een gewoon visje. Een die meer wil zien dan de Nederlandse wateren. Een die liever zon ziet dan regen. Een kleurrijke vogel die ervan houdt om aan de andere kant van de wereld te zijn.

Als nazaat van “Rinus de Reiger”* ben ik misschien dus gewoon een reiger met ambitie oftewel een flamingo.

* Voor degenen die het niet weten de bijnaam van mijn opa aan mijn vaders kant is “Rinus de Reiger”, iets wat voortkomt uit het feit mijn opa vaak op een been stond als hij in de weer was op het schip.

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: ‘Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak. 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen