Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

’n bijzondere zeer kleurrijke vogel 🦩🌵☀️

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven 😉 ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.

Een flamingo is de tropische versie van een reiger. Een die liever garnalen eet dan een gewoon visje. Een die meer wil zien dan de Nederlandse wateren. Een die liever zon ziet dan regen. Een kleurrijke vogel die ervan houdt om aan de andere kant van de wereld te zijn.

Als nazaat van “Rinus de Reiger”* ben ik misschien dus gewoon een reiger met ambitie oftewel een flamingo.

* Voor degenen die het niet weten de bijnaam van mijn opa aan mijn vaders kant is “Rinus de Reiger”, iets wat voortkomt uit het feit mijn opa vaak op een been stond als hij in de weer was op het schip.

Misschien ook interessant

Bon Pasku 🎄

To all Fl'Amigo's 🦩 Feliz Navidad 🎄 Bon Pasku 💫 Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen 💫 en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en 🙏 dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet 🙋🏼‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen

Stelling: Makers hoeven niets van marketing te weten

Bekeken vanuit het perspectief dat de makers als vakmensen een wezenlijke bijdrage leveren aan het eindresultaat, is het op z’n minst praktisch dat ze iets weten van marketing.
Meer lezen

Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven 😉 ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.
Meer lezen

Stelling: Cancel culture nekt creativiteit

Het is plausibel dat de cancel culture creativiteit nekt of in ieder geval de durf om een creatief resultaat daadwerkelijk publiekelijk te tonen.
Meer lezen