Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

’n bijzondere zeer kleurrijke vogel ??☀️

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven ? ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.

Een flamingo is de tropische versie van een reiger. Een die liever garnalen eet dan een gewoon visje. Een die meer wil zien dan de Nederlandse wateren. Een die liever zon ziet dan regen. Een kleurrijke vogel die ervan houdt om aan de andere kant van de wereld te zijn.

Als nazaat van “Rinus de Reiger”* ben ik misschien dus gewoon een reiger met ambitie oftewel een flamingo.

* Voor degenen die het niet weten de bijnaam van mijn opa aan mijn vaders kant is “Rinus de Reiger”, iets wat voortkomt uit het feit mijn opa vaak op een been stond als hij in de weer was op het schip.

Misschien ook interessant

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen