Versterk je propositie met de juiste profielfoto

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Jezelf professioneel presenteren start met de juiste fotografie die past bij jouw propositie. Kristel van Herpt weet dat perfect vast te leggen op beeld en heel bewust heb ik mezelf vast laten leggen op de gevoelige plaat door haar. Aantal mooie foto’s voor mijn website, mijn LinkedIn pagina en ook voor Facebook, Instagram een paar.  In lijn met mijn propositie en met de juiste presentatiestijl voor de verschillende online kanalen.

Professioneel presenteren van jezelf en de wijze waarop je dat doet bepaald jouw imago. Dus een profielfoto met je kinderen erbij of erger nog een foto van je kinderen gebruiken als jouw profielfoto is niet professioneel. Bekijk jouw uitingen alsof het merkuitingen zijn. Over jezelf bekijken als merk heb ik al eens een column geschreven: ‘Het merk ik’

#collectmoments #wonderwall #professional #profile #nofilter #merk #branding #propositie

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: ‘Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak. 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen