Versterk je propositie met de juiste profielfoto

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Jezelf professioneel presenteren start met de juiste fotografie die past bij jouw propositie. Kristel van Herpt weet dat perfect vast te leggen op beeld en heel bewust heb ik mezelf vast laten leggen op de gevoelige plaat door haar. Aantal mooie foto’s voor mijn website, mijn LinkedIn pagina en ook voor Facebook, Instagram een paar.  In lijn met mijn propositie en met de juiste presentatiestijl voor de verschillende online kanalen.

Professioneel presenteren van jezelf en de wijze waarop je dat doet bepaald jouw imago. Dus een profielfoto met je kinderen erbij of erger nog een foto van je kinderen gebruiken als jouw profielfoto is niet professioneel. Bekijk jouw uitingen alsof het merkuitingen zijn. Over jezelf bekijken als merk heb ik al eens een column geschreven: ‘Het merk ik’

#collectmoments #wonderwall #professional #profile #nofilter #merk #branding #propositie

Misschien ook interessant

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen