The Bonaire feeling

Auteur: Ina Oome
Categorie: Bonaire blogger

The feeling that has already stolen our hearts ❣️

The Bonaire feeling 🤩

🙋‍♀️🦩🌵☀️

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Misschien ook interessant

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen

Media op Bonaire

Opnieuw alles uitvinden en ontdekken. Nee ik hoef niet mezelf opnieuw uit te vinden als professional, maar er zijn toch wel veel dingen net even anders. Zo is hier bijvoorbeeld Facebook echt leading als touch-point en is LinkedIn niet echt een ding. Het is dus onderzoeken en uitpluizen welke middelen er zijn en er toe doen.
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen

Bonaire blogger

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire. En over beide blog ik als Bonaire blogger Miss Marketing.
Meer lezen