Powervrouwen

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Powervrouwen! Ik hou ervan en ik ben dan ook vereerd en verlegen tegelijk dat ik gezien word als een power vrouw en gevraagd wordt om deze column te schrijven voor het Sint Lucas project van Beau de Louw. Altijd wilde ik uitgroeien tot een power vrouw, iemand die onafhankelijk zichzelf staande houdt en niet omdat het moet, maar omdat kan en het leuk is om te genieten van de kracht en zelfstandigheid die het biedt.

Wat mij heeft gemaakt tot wie ik ben, ben ik echt zelf. Zelf heb ik gekozen om mijn eigen pad te kiezen nadat het pad dat ik bewandelde niet het juiste bleek te zijn voor mijn mindfulness. Met in mijn achterhoofd voorbeelden van power vrouwen en met mijn dromen op het netvlies heb ik radicale keuzes gemaakt, het roer omgegooid en zelf koers gezet naar mijn toekomst.

Mijn toekomst als onafhankelijk vrouw, werkend in een professie waar mijn passie ook ligt en natuurlijk heeft dat energie gekost, maar als het resultaat en de weg ernaar toe passen bij wie je bent en wie je wilt zijn dan is het dubbel en dwars waard.  Uiteraard hebben ook power vrouwen onzekerheden, twijfels en uitdagingen om te overwinnen. Het is niet altijd alleen maar mooie resultaten en successen, het is ook gewoon hard werken en keuzes durven maken. Het is ook juist door soms je kwetsbaar op te durven stellen je kracht kunt halen het wat dat teweegbrengt en hoe anderen daarop reageren.

Het steeds meer jezelf kunnen en durven zijn en beseffen dat met een gezonde dosis positiviteit en passie je veel meer kunt bereiken dan jezelf vaak denkt.  Het maakt dat je lekker in je vel zit en daardoor op een plaats bent waar je wilt zijn, je het leven leidt dat jou gelukkig maakt en dat is de kracht die je nodig hebt om, zoals andere je dan typeren, een power vrouw te zijn. Wat ben ik dan stiekem ook trots op het feit dat ik dat bereikt heb en wat vind ik het fijn om daarin een voorbeeld te zijn voor alle toekomstige power vrouwen!

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: ‘Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak. 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen