Powervrouwen

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Powervrouwen! Ik hou ervan en ik ben dan ook vereerd en verlegen tegelijk dat ik gezien word als een power vrouw en gevraagd wordt om deze column te schrijven voor het Sint Lucas project van Beau de Louw. Altijd wilde ik uitgroeien tot een power vrouw, iemand die onafhankelijk zichzelf staande houdt en niet omdat het moet, maar omdat kan en het leuk is om te genieten van de kracht en zelfstandigheid die het biedt.

Wat mij heeft gemaakt tot wie ik ben, ben ik echt zelf. Zelf heb ik gekozen om mijn eigen pad te kiezen nadat het pad dat ik bewandelde niet het juiste bleek te zijn voor mijn mindfulness. Met in mijn achterhoofd voorbeelden van power vrouwen en met mijn dromen op het netvlies heb ik radicale keuzes gemaakt, het roer omgegooid en zelf koers gezet naar mijn toekomst.

Mijn toekomst als onafhankelijk vrouw, werkend in een professie waar mijn passie ook ligt en natuurlijk heeft dat energie gekost, maar als het resultaat en de weg ernaar toe passen bij wie je bent en wie je wilt zijn dan is het dubbel en dwars waard.  Uiteraard hebben ook power vrouwen onzekerheden, twijfels en uitdagingen om te overwinnen. Het is niet altijd alleen maar mooie resultaten en successen, het is ook gewoon hard werken en keuzes durven maken. Het is ook juist door soms je kwetsbaar op te durven stellen je kracht kunt halen het wat dat teweegbrengt en hoe anderen daarop reageren.

Het steeds meer jezelf kunnen en durven zijn en beseffen dat met een gezonde dosis positiviteit en passie je veel meer kunt bereiken dan jezelf vaak denkt.  Het maakt dat je lekker in je vel zit en daardoor op een plaats bent waar je wilt zijn, je het leven leidt dat jou gelukkig maakt en dat is de kracht die je nodig hebt om, zoals andere je dan typeren, een power vrouw te zijn. Wat ben ik dan stiekem ook trots op het feit dat ik dat bereikt heb en wat vind ik het fijn om daarin een voorbeeld te zijn voor alle toekomstige power vrouwen!

Misschien ook interessant

Stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat

‘Ondanks bewustheid zijn jongeren toch ontvankelijk', aldus Miss Marketing op de stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat.
Meer lezen

Stelling: ook merkvertrouwen is onderhevig aan inflatie

Nu denk ik dat het vooral merken treft die nog niet of helemaal niet meebewegen met alle veranderingen. Er is een post-pandemische revolutie gaande. En net als ten tijde van industriële en digitale revolutie zullen de niet veranderingsgezinde het niet overleven.
Meer lezen

Groen van jaloezie

Groen van jaloezie want er is altijd Baas boven Baas deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …
Meer lezen

Bon Pasku ?

To all Fl'Amigo's ? Feliz Navidad ? Bon Pasku ? Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen ? en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en ? dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet ??‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen