Miss Marketing bijt zich vast in projecten

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Alweer 5 jaar bijt ik me enthousiast vast in mijn vak!

Trots, tevreden en vooral als een echte Miss Marketing kijk ik terug op de afgelopen 5 jaar. Alweer 5 jaar bijt ik me vast in marketing en communicatie projecten!

Net als het begin van de lente was het voor mij een frisse start. Ook was het een sprong in het diepe  als professional, want ondernemen is net even iets anders. Veel geleerd in de jaren daarvoor als professional al heb ik de afgelopen 5 jaar als ondernemer wellicht net zo veel geleerd als al die jaren daarvoor. Weliswaar hele andere dingen, meer levenslessen.

Leren omgaan met soms onmogelijke mensen en vervelende situaties. Accepteren en loslaten dat er ook dingen zijn waar je echt geen invloed op hebt ook al doe je nog zo je best. Genieten van de successen die je boekt en lol hebben in alles wat je doet.

Evolueren als professional en ondernemer en wetende dat over weer 5 jaar deze creatieve denker en strategische doener wellicht nog meer is gegroeid in het creatieve denken en dat ze verschoven is van strategische doener naar adviserende strateeg. Hoe dan ook de komende jaren bijt ik me zeker met evenveel passie vast in leuke projecten en uitdagende interim opdrachten.

#5jaar #jubileum#marketing #communicatie Ina Oome

Misschien ook interessant

Stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat

‘Ondanks bewustheid zijn jongeren toch ontvankelijk', aldus Miss Marketing op de stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat.
Meer lezen

Stelling: ook merkvertrouwen is onderhevig aan inflatie

Nu denk ik dat het vooral merken treft die nog niet of helemaal niet meebewegen met alle veranderingen. Er is een post-pandemische revolutie gaande. En net als ten tijde van industriële en digitale revolutie zullen de niet veranderingsgezinde het niet overleven.
Meer lezen

Groen van jaloezie

Groen van jaloezie want er is altijd Baas boven Baas deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …zon zitten.. mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel …
Meer lezen

Bon Pasku ?

To all Fl'Amigo's ? Feliz Navidad ? Bon Pasku ? Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen ? en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en ? dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet ??‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen