Miss Marketing bijt zich vast in projecten

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Alweer 5 jaar bijt ik me enthousiast vast in mijn vak!

Trots, tevreden en vooral als een echte Miss Marketing kijk ik terug op de afgelopen 5 jaar. Alweer 5 jaar bijt ik me vast in marketing en communicatie projecten!

Net als het begin van de lente was het voor mij een frisse start. Ook was het een sprong in het diepe  als professional, want ondernemen is net even iets anders. Veel geleerd in de jaren daarvoor als professional al heb ik de afgelopen 5 jaar als ondernemer wellicht net zo veel geleerd als al die jaren daarvoor. Weliswaar hele andere dingen, meer levenslessen.

Leren omgaan met soms onmogelijke mensen en vervelende situaties. Accepteren en loslaten dat er ook dingen zijn waar je echt geen invloed op hebt ook al doe je nog zo je best. Genieten van de successen die je boekt en lol hebben in alles wat je doet.

Evolueren als professional en ondernemer en wetende dat over weer 5 jaar deze creatieve denker en strategische doener wellicht nog meer is gegroeid in het creatieve denken en dat ze verschoven is van strategische doener naar adviserende strateeg. Hoe dan ook de komende jaren bijt ik me zeker met evenveel passie vast in leuke projecten en uitdagende interim opdrachten.

#5jaar #jubileum#marketing #communicatie Ina Oome

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: ‘Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak. 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen