Media op Bonaire

Auteur: Ina Oome
Categorie: Bonaire blogger

Opnieuw alles uitvinden en ontdekken. Nee ik hoef niet mezelf opnieuw uit te vinden als professional, maar er zijn toch wel veel dingen net even anders. Zo is hier bijvoorbeeld Facebook echt leading als touch-point en is LinkedIn niet echt een ding. Het is dus onderzoeken en uitpluizen welke middelen er zijn en er toe doen. En in welke fase van de CDJ – Customer Descision Journey – deze in te zetten om zo het maximale te halen uit een campagne.

Het media handboek, online of ‘old school’ in print raadplegen is er niet bij, dus waar begin je dan? Nu ligt het in mijn aard om gewoon rond te vragen wat er allemaal is, waar mensen hun informatie vandaan halen en wat zijzelf inzetten of gebruiken aan media. Vandaaruit te kijken naar wat voor soort campagnes via deze kanalen zichtbaar zijn, welke doelgroepen daarmee bereikt worden. Fijn is dat het wel helpt om een beetje ‘old school’ te denken, want veel gaat via, via en traditionele middelen.

Wel ook een leuke uitdaging om ook dit soort informatie voor vakgenoten straks beschikbaar te stellen via NIMA Bonaire Community of als online downloads via Caribbean Competence Center.

🙋‍♀️🦩🌵☀️

#INA #MissMarketing

#bonaire #kralendijk #brabant #waalwijk #smartmarketing #marketing #communicatie #good2know #NIMA #column #columnist #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao #turtle #nederland

Misschien ook interessant

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Media op Bonaire

Opnieuw alles uitvinden en ontdekken. Nee ik hoef niet mezelf opnieuw uit te vinden als professional, maar er zijn toch wel veel dingen net even anders. Zo is hier bijvoorbeeld Facebook echt leading als touch-point en is LinkedIn niet echt een ding. Het is dus onderzoeken en uitpluizen welke middelen er zijn en er toe doen.
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen

Bonaire blogger

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire. En over beide blog ik als Bonaire blogger Miss Marketing.
Meer lezen