Groen van jaloezie

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!
Groen van jaloezie πŸ’š want er is altijd Baas boven Baas. πŸ¦– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel … want nog even en ik moet het mooie Bonaire weer een paar weken achterlaten. Niet getreurd want ik ga mooie dingen oppakken in Nederland en Bonaire. Nieuwe marketing opdrachten en iets samen met NIMA … Dus stay tuned.
Groen van jaloezie, πŸ’š want er is altijd Baas boven Baas. πŸ¦– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel.

Misschien ook interessant

Stelling: CX is belangrijker dan marketing

A satisfied customer is the best strategy of all!
Meer lezen

Stelling: β€˜Alle Nederlandse retailers moeten uitgever worden’

Sommige consumenten waarderen misschien een minder digitale en meer traditionele aanpak.Β 
Meer lezen

Stelling: 'B2B marketing is moeilijker dan B2C'

Focus op positionering versus focus op branding. Het eerste wat in mij opkomt, is dat B2B marketing meer van je vraagt als het gaat over de feitelijke en vaak inhoudelijke aspecten van de dienst of het product.
Meer lezen

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen