Groen van jaloezie

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!
Groen van jaloezie ๐Ÿ’š want er is altijd Baas boven Baas. ๐Ÿฆ– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel … want nog even en ik moet het mooie Bonaire weer een paar weken achterlaten. Niet getreurd want ik ga mooie dingen oppakken in Nederland en Bonaire. Nieuwe marketing opdrachten en iets samen met NIMA … Dus stay tuned.
Groen van jaloezie, ๐Ÿ’š want er is altijd Baas boven Baas. ๐Ÿฆ– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel.

Misschien ook interessant

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our heartsโฃ๏ธThe Bonaire feeling ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿฆฉ๐ŸŒตโ˜€๏ธ
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!"ย 
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het โ€˜kantoorโ€™ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk ๐Ÿ˜‰ Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen

Bonaire blogger

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire. En over beide blog ik als Bonaire blogger Miss Marketing.
Meer lezen

Stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat

โ€˜Ondanks bewustheid zijn jongeren toch ontvankelijk', aldus Miss Marketing op de stelling: De invloed van marketing op jongeren wordt overschat.
Meer lezen