Groen van jaloezie

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!
Groen van jaloezie πŸ’š want er is altijd Baas boven Baas. πŸ¦– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel … want nog even en ik moet het mooie Bonaire weer een paar weken achterlaten. Niet getreurd want ik ga mooie dingen oppakken in Nederland en Bonaire. Nieuwe marketing opdrachten en iets samen met NIMA … Dus stay tuned.
Groen van jaloezie, πŸ’š want er is altijd Baas boven Baas. πŸ¦– Deze lokale rakker alias de Burgemeester mag gewoon heerlijk de hele dag in de zon zitten en mij de ogen uitsteken terwijl ik achter de laptop de dagen aftel.

Misschien ook interessant

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling πŸ™‹β€β™€οΈπŸ¦©πŸŒ΅β˜€οΈ
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!"Β 
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het β€˜kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk πŸ˜‰ Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen