Bonaire blogger

Auteur: Ina Oome
Categorie: Bonaire blogger

Voor wie mij nog niet (goed genoeg) kent. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire.

Zoals voor zovelen heeft de pandemie veel inzichten gegeven op het leven. De plannen van mijn man en mij om later te genieten in de Cariben heeft zich bijvoorbeeld versneld, want waarom wachten tot later als je het nu ook kunt realiseren? Je weet immers nooit wat later inhoudt en of dan de opties er nog wel zijn om invulling te geven aan de je dromen.

Bonaire blogger

Goed praktischer van aard zoals wij zijn: het realiseren in het hier en nu betekent wel dat je gewoonweg moet zorgen dat het betaalbaar en haalbaar is. Dus is Miss Marketing niet alleen actief als Bonaire blogger, maar ook met Caribbean Competence Center en iNA! marketing en communicatie. Kortom een lekker drukke bezige bij op een mooi tropische eiland aan de andere kant van de oceaan.

Misschien ook interessant

Stelling: Krimpflatie is oplichting van de consument

Lees de reactie van Ina Oome Miss Marketing alias Bonaire Blogger zoals gepubliceerd in Marketing Tribune. Belangrijkste quote: 'Moreel kompas lijkt volledig te ontbreken.'
Meer lezen

Miss Marketing in Marketing Tribune

Volgende week verschijnt mijn 14e bijdrage in Marketing Tribune. Het zal wel mijn eerste bijdrage zijn als Miss Marketing Bonaire c.q. Bonaire Blogger. Paar duizend kilometer verder, met flamingo's in plaats van reigers en het hele jaar rond mooi weer.
Meer lezen

NIMA en Factor-C op Bonaire is een feit!

Als het online staat is het pas echt.... toch! Miss Marketing Bonaire voor NIMA en Factor-C trainingen en nog veel meer ...
Meer lezen

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen