Bonaire blogger

Auteur: Ina Oome
Categorie: Bonaire blogger

Voor wie mij nog niet (goed genoeg) kent. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire.

Zoals voor zovelen heeft de pandemie veel inzichten gegeven op het leven. De plannen van mijn man en mij om later te genieten in de Cariben heeft zich bijvoorbeeld versneld, want waarom wachten tot later als je het nu ook kunt realiseren? Je weet immers nooit wat later inhoudt en of dan de opties er nog wel zijn om invulling te geven aan de je dromen.

Bonaire blogger

Goed praktischer van aard zoals wij zijn: het realiseren in het hier en nu betekent wel dat je gewoonweg moet zorgen dat het betaalbaar en haalbaar is. Dus is Miss Marketing niet alleen actief als Bonaire blogger, maar ook met Caribbean Competence Center en iNA! marketing en communicatie. Kortom een lekker drukke bezige bij op een mooi tropische eiland aan de andere kant van de oceaan.

Misschien ook interessant

The Bonaire feeling

The feeling that has already stolen our hearts❣️The Bonaire feeling 🙋‍♀️🦩🌵☀️
Meer lezen

Old ways won't open new doors

Elke Marketing Professional hoort met enige regelmaat vanuit de organisatie of van de klant de legendarische woorden: "maar wij doen dat altijd zo!" 
Meer lezen

Media op Bonaire

Opnieuw alles uitvinden en ontdekken. Nee ik hoef niet mezelf opnieuw uit te vinden als professional, maar er zijn toch wel veel dingen net even anders. Zo is hier bijvoorbeeld Facebook echt leading als touch-point en is LinkedIn niet echt een ding. Het is dus onderzoeken en uitpluizen welke middelen er zijn en er toe doen.
Meer lezen

Miss Marketing Bonaire

Mijn eerste Bonaire blog voor NIMA ben ik aan het optekenen terwijl ik geniet van een heerlijk vers sapje op het ‘kantoor’ van mijn man. Lees het terras van Luciano in Kralendijk 😉 Zijn favoriete stek waar hij elke ochtend zijn mail bijwerkt en dingen regelt.
Meer lezen

Bonaire blogger

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Ina Oome alias Miss Marketing en een Brabantse Bonairiaanse. Naast dat ik een passie heb voor mijn professie, heb ik ook een enorme passie voor het eiland Bonaire. En over beide blog ik als Bonaire blogger Miss Marketing.
Meer lezen