Tot ziens Oudjaar

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Fijne Kerstdagen en Oud & Nieuw

Met dit 3-luik sluit ik graag 2020 af. Met Kerst is het moment om stil te staan bij het geluk dat we afgelopen jaar hebben gehad. Oudjaar is vooral het moment om gedag te zeggen tegen alles wat in 2020 op ons pad kwam. Goede dingen zoals de vakantie op Lapland en Bali, maar ook lastigere momenten zoals de zakelijke strubbelingen door de Corona sluitingen, het moment dat mijn man geveld was door Corona.

Persoonlijk heb ik niks met vuurwerk en dit jaar is vuurwerk sowieso een dingetje. Begrijpelijk alleen tegelijkertijd snap ik dat er enorm veel behoefte is om het jaar uit te knallen en te beginnen aan nieuw jaar als blanco canvas om nieuwe momenten en kansen te creëren.

Dan over op de wijze waarop ik graag het jaar uit knal en dat is voor mij toch echt met een heerlijke champagne. Dit jaar ga ik met een Rosé champagne knallend het jaar uit en proost ik op een Rosé kleuriger 2021.

Voor nu Salut!

Misschien ook interessant

Bon Pasku 🎄

To all Fl'Amigo's 🦩 Feliz Navidad 🎄 Bon Pasku 💫 Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen 💫 en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en 🙏 dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet 🙋🏼‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen

Stelling: Makers hoeven niets van marketing te weten

Bekeken vanuit het perspectief dat de makers als vakmensen een wezenlijke bijdrage leveren aan het eindresultaat, is het op z’n minst praktisch dat ze iets weten van marketing.
Meer lezen

Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven 😉 ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.
Meer lezen

Stelling: Cancel culture nekt creativiteit

Het is plausibel dat de cancel culture creativiteit nekt of in ieder geval de durf om een creatief resultaat daadwerkelijk publiekelijk te tonen.
Meer lezen