SMART Marketing

Eigenlijk zoekende naar extra kennis en kunde? Fulltime geen marketing of communicatie manager nodig? Wel de behoefte om te sparren? Of om de marketing inzet te toetsen? Kies dan voor SMART Marketing by INA!

Met een vaste regelmaat kan mijn kennis en kunde worden ingezet voor marketing strategie, communicatie inzet, content marketing of inzet van social media en/of overige marketing middelen.

Bovendien ben ik vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner en adviseur. Als netwerker pur-sang begeef ik me makkelijk binnen organisaties en ik bezit het talent om binnen de kortste keren het geheel te overzien en me specifieke kennis snel eigen te maken.

Mijn hart gaat sneller kloppen van het geven van pragmatisch advies en ik hou van de dynamiek van gelijktijdig projecten en interim opdrachten uitvoeren waardoor mijn creativiteit versterkt wordt.

En ‘last but not least’, ik ben als een NIMA gecertificeerde professional flexibel qua inzet. Ik ben een kordate zelf- en omgevingsbewuste tante die verantwoordelijkheid neemt. Ik ben de initiatiefnemer van het proces en ga planmatig voor het gewenste resultaat. Ik ben de strategische denker én een creatieve doener! Meer weten over INA!  lees dan een van mijn blogs of maak kennis met mij onder het genot van een kop koffie.

INA! wordt getypeerd als: “Out of the box denker, communicatief, creatief, innovatief, initiator, organisator, ondernemend, strategisch, analytisch, resultaatgericht, besluitvaardig en sociaal.” – bron: Insights