GoUpandNeverStop smartmarketing

Smart Marketing

Soms heb je net even iemand nodig met de juiste expertise, die de marketing inzet toetst, de social media strategie bepaalt of communicatieplannen maakt. Een strategisch adviseur als sparringpartner of een marketing manager die zonder vaste aanstelling een project of afdeling leidt. 

Op dat soort momenten is het handig om te kunnen bouwen op een professional. Smart Marketing van iNA! is de oplossing om flexibel aan de hand van een strippenkaart een Senior Marketing Professional SMP® in te kunnen zetten.

3U5A0328kl scaled e1655220332228

Smart Marketing

ina icoontjes

#marketing #communicatie #bonaire #kralendijk #brabant #nima #column  #brabantse #bonairetourism #consultantlife #business #aruba #netherlands #blog #writer #branddevelopment #socialmedia #curacao  #nederland #factorc #education #businessbreak #smartmarketing #ina #missmarketing #blogger #bonaireblogger #caribbean #competence

Neem vrijblijvend contact op

Miss Marketing

Een interim professional nodig die vanaf de eerste kop koffie de betrokken sparringpartner is? Dan ben je bij Miss Marketing iNA! aan het juiste adres.

Lees meer

Caribbean Competence Center

Mijn hart gaat sneller kloppen van het motiveren en coachen van mensen.    

Lees meer

Tevreden klanten

Reviews

vallonic inaoome icon toggle left ff3347 9ace77f9
Samenwerken met Ina is een verademing. Ze is gedreven, deskundig en grondig. Houdt van een geintje, maar is inhoudelijk zeer professioneel. Op marketing gebied staat ze haar mannetje en kan eveneens goed netwerken. Ina bedankt!
Koen Paquay – Agile Marketeer SDP® | Mark@ing
Ina was de bedenker en de inspirator bij het project “de Participatieprijs” van Baanbrekers. Ik heb in dit project nauw met haar samengewerkt. Ina heeft zich ingezet als verbinder en heeft laten zien dat ze naast een creatieve geest ook het vermogen heeft om mensen van alle niveaus te motiveren en te activeren. Haar goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en haar affiniteit met de sociale sector maakte het tot een succesvol project wat door Baanbrekers is doorgezet!
Suzan Hamers – HR & Management Assistent | Baanbrekers – WML Facilitair
Ina is in staat om in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en snel, doortastend en goed de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn. Ze heeft met het opzetten van haar bedrijf een weg in geslagen, die perfect bij haar kwaliteiten past. Ze is een fantastische interim manager en zeer deskundige marketeer.
Geertje Jacobs – Directeur | Noord-Brabants Museum
Ina heeft een frisse kijk op communicatie, die bovendien succesvol is geweest. Denkt actief mee en is een prettige samenwerkingspartner.
Alex Reinders – Verenigingsprofessional & Jurist | VAN branche organisatie Kansspelindustrie
Ina ondersteunt het Oral Healthcare team op het moment met het opzetten van een consumenten gedreven media campagne. Mede dankzij haar gedrevenheid hebben we deze campagne in no time en met de gewenste inhoud live kunnen zetten. Ina is een goede teamspeler die het einddoel in zicht houd. Op naar volgende succesvolle projecten!
Laura van der Laan – Product marketing manager | Philips Oral Health Care
Een echte marketing dame ! Houd van aanpakken en weet ideeën te vertalen naar praktische marketingplannen en acties. Komt ook zelf met verfrissende ideeën en denkt daarbij "out of the box".
Mark van den Born – DGA | Bus in Bedrijf BV & Van den Born Carrosserie
Ik ken niemand die zo gedreven en doortastend is als Ina. Een vrouw met pit, die altijd alles voor elkaar krijgt waar zij haar zinnen op heeft gezet. Ina is een meester in netwerken en zal altijd een stapje extra zetten om met haar netwerk ook een ander te helpen. Ze heeft een zeer scherp inzicht in marketing en beheerst de fijne kneepjes van social media. Daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Annabelle Verkerk – Sales Manager On Demand & TV | Just Media Group
vallonic inaoome icon toggle right ff3347 b5614275
Marketing takes a day to learn and lifetime to master
MissMarketing Mindset scaled