Proost op 'n Rosé kleurig Nieuwjaar

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Fijne Kerstdagen en Oud & Nieuw

Met dit 3-luik sluit ik graag 2020 af. Kerst hebben we achter ons gelaten en het oude jaar sluiten we knallend af met Rosé champagne om te kunnen proosten op een Rosé kleurig 2021.  Een nieuw jaar waarin we met z’n allen gaan voor een post-Corona tijdperk. Waarin we werken aan de toekomst van ons allemaal en in het bijzonder de volgende generaties. Een jaar waarin we onszelf telkens moeten uitdagen om te ondernemen en te creëren. Een jaar waarin we zeker ook niet moeten vergeten wat het Corona jaar ons heeft geleerd.

Dat het goed is om geluk en gezondheid te omarmen en status te laten voor wat het is. Dat het beter is om zuinig te zijn op onszelf, de maatschappij en de natuur. Dat we zelf best kritischer mogen zijn over hoe we met alles en iedereen omspringen. Dat we niet vergeten dat we zorghelden hebben en dat er juist in het gekke afgelopen jaar onze maatschappij zich staande heeft gehouden. We hebben het zo slecht niet. En om het beter te hebben, dat hebben we zelf in de hand.

Voor nu Salut! Op een Rosé kleurig 2021

Misschien ook interessant

Bon Pasku 🎄

To all Fl'Amigo's 🦩 Feliz Navidad 🎄 Bon Pasku 💫 Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen 💫 en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en 🙏 dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet 🙋🏼‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen

Stelling: Makers hoeven niets van marketing te weten

Bekeken vanuit het perspectief dat de makers als vakmensen een wezenlijke bijdrage leveren aan het eindresultaat, is het op z’n minst praktisch dat ze iets weten van marketing.
Meer lezen

Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven 😉 ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.
Meer lezen

Stelling: Cancel culture nekt creativiteit

Het is plausibel dat de cancel culture creativiteit nekt of in ieder geval de durf om een creatief resultaat daadwerkelijk publiekelijk te tonen.
Meer lezen