Fijne Kerstdagen

Auteur: Ina Oome
Categorie: column by INA!

Fijne Kerstdagen en Oud & Nieuw

Met dit 3-luik sluit ik graag 2020 af. Een moment met Kerst om stil te staan bij het geluk dat we afgelopen jaar hebben gehad. Gezond hebben we het ervan af gebracht zowel als familie als ook zakelijk. Ondanks de Corona sluitingen, het moment dat mijn man geveld was door Corona en ook s het moment dat hij zijn vingertopje plette. Geluksmomenten die we hebben gehad pre-Corona in Lapland met z’n allen en op Bali met vrienden en de wegen die Jessey en Beau zijn ingeslagen richting hun geluk.

Met Oud & Nieuw voor de deur is het dit jaar met recht het jaar waarin we allemaal het oude achter willen laten en een nieuwe periode willen ingaan. Allemaal zijn we klaar voor het post-Corona tijdperk. Dus tot die tijd zou ik zeggen tel al je geluksmomenten, omarm je gezondheid, sluit oude dingen af en proost met dierbaren op een rosé kleuriger 2021.

Voor nu Salut!

Misschien ook interessant

Bon Pasku 🎄

To all Fl'Amigo's 🦩 Feliz Navidad 🎄 Bon Pasku 💫 Merry Christmas ✨Prettige Kerstdagen 💫 en hopelijk een heel goed 2022 ❣ Tot die tijd ga ik het er ondanks alles van nemen en 🙏 dat volgend jaar het voor velen een stuk ☀️ uit ziet 🙋🏼‍♀️ iNA! is gesloten van 23 december 2021 tot en met 5 januari 2022
Meer lezen

Meet Bob

Bob is een Caribische flamingo. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tegen een hotelraam vloog, waardoor hij een zware hersenschudding opliep.
Meer lezen

Stelling: Makers hoeven niets van marketing te weten

Bekeken vanuit het perspectief dat de makers als vakmensen een wezenlijke bijdrage leveren aan het eindresultaat, is het op z’n minst praktisch dat ze iets weten van marketing.
Meer lezen

Deze flamingo is dus eigenlijk een reiger met ambities.

Dankzij mijn voorliefde voor flamingo’s (misschien nog wel meer voor de landen waar ze leven 😉 ) kwam ik deze foto tegen. Juist in deze foto zag ik ineens de gelijkenis met een reiger.
Meer lezen

Stelling: Cancel culture nekt creativiteit

Het is plausibel dat de cancel culture creativiteit nekt of in ieder geval de durf om een creatief resultaat daadwerkelijk publiekelijk te tonen.
Meer lezen